Main

Nieuws | 25 Jun 2024

GENT JAZZ X OMER. 2024

Gent Jazz logo

Sinds 2002 brengt Gent Jazz avontuurlijke muziekliefhebbers samen voor onvergetelijke concerten. Het festival biedt niet alleen jazz met artiesten die vol durf en enthousiasme optreden, maar veel meer dan dat. Wereldsterren, verborgen juweeltjes en jong talent vinden hier een droompodium voor een kritisch en warm publiek.

Van 5 tot 20 juli 2024 wordt de Bijlokesite opnieuw het decor voor Gent Jazz. Met artiesten als Diana Krall, Jamie Cullum, Patrick Bruel, AIR, Chris Potter, Brad Mehldau, Bill Frisell, Joshua Redman, Nile Rodgers & CHIC, The Cinematic Orchestra, ANOHNI and the Johnsons en meer, belooft de 23ste editie veel goeds.

Gent Jazz logo

NIEUW - OMER. Gent Jazz glas 2024

Voor de 23ste editie van het festival slaan Gent Jazz en Omer Vander Ghinste de handen ineen. Samen brengen ze maar liefst 154 jaar aan vakmanschap en traditie bijeen. De ene staat bekend om zijn scherpe neus voor (inter)nationaal jazztalent, de andere om zijn karakteristieke smaken en verfijnde aroma’s.

Speciaal voor deze editie hebben we gezamenlijk een limited edition OMER. x Gent Jazz Glas

ontworpen. Dit exclusieve glas is nu te koop via onze webshop!

Glas

Mobiliteit: OMER. Zadelhoes

Woon je dichtbij het festival? Kom dan zeker met de fiets! Als dank voor je milieuvriendelijke keuze willen we elke dag van het festival de eerste 250 fietsers verwennen met een OMER. zadelhoes als cadeau. Daarnaast maak je kans op de eerste tickets voor Gent Jazz 2025 en/of een bezoek aan de brouwerij Omer Vander Ghinste.

Praktische informatie: Gent Jazz vindt plaats op de Bijlokesite, op het kruispunt van de Coupure en de Bijlokekaai. Er is een veilige fietsenstalling voorzien op de Bijlokekaai. De beste fietsroute vind je via de fietsrouteplanner van Gent.

Zadelhoes
DSC 8070 Omer selected HR 2 1

BECOME A MEMBER OF THE OMER. FAMILY