Main
Foodpairing
met Omer.
Koken met bier
Het bewijs dat bier zijn plaats veroverd heeft in de restaurantwereld is het succes van gespecialiseerde biersommeliers en de aparte bierkaart. Bier kan zowel in als bij gerechten geserveerd worden. Gebruik je het als ingrediënt, dan spring je er wel best voorzichtig mee om. De bitterheid van het bier wordt immers versterkt tijdens het inkoken. Tip: door op het laatste moment een scheutje bier toe te voegen, geef je het gerecht een extra pittige toets.
COMBINATIE
Maar bier is vooral een perfecte partner om bij het gerecht te serveren. Elk gerecht en elk bier hebben hun eigen specifi eke smaakaccenten gaande van zuur, zoet, zout, bitter tot droog, kruidig en fruitig. Naargelang de combinatie kunt u het bier en gerecht met elkaar laten contrasteren, complementeren of in harmonie brengen.
OMER. Traditional Blond is een heel dankbaar bier om te combineren met gerechten. De fruitigheid in combinatie met de subtiele bitterheid zorgen ervoor dat dit met diverse vlees- en visgerechten kan gecombineerd worden.
Omer. en kaas
Er bestaat geen beter duo! Maar niet om het even welke kaas matcht perfect met OMER.
Kijk daarom zeker eens naar onze suggesties:
Nazareth classic
Brugge Dentelle
Brugge Goud
Chaumes
Wijnendaele
Cabriolait (lichte geitenkaas)
Crémeux du Mont St. Michel
FOODPAIRING TREE
Hiernaast vindt u een Foodpairing Tree. Na een volledige aromatisch ontleding van OMER. werd dit schema opgesteld waarin u ziet met welke producten OMER. het best combineert. Laat uw creativiteit de vrije loop met onze FoodpairingTree.
Hebt u een origineel recept met OMER. ontwikkeld, aarzel dan niet om het ons door te sturen via het formulier onderaan.
ZELF EEN RECEPT MET OMER. ONTWIKKELD?
Bezorg het ons jouw recept komt dan op onze website te staan met naamsvermelding en je krijgt een mooi bierpakket cadeau.