
Main
Foodpairing
Gorgonzola met toast en chutney van OMER.

Ingrediënten
- 300 gr gorgonzola
- 1 mango
- 1 bundel koriander
- 1 TL gehakte korianderbollen
- 1 EL Luikse stroop
- 1 dl Jerez azijn
- 1 dl OMER.
- 4 dikke sneden multigranen brood
Werkwijze
Voor 4 personen
- Rooster de korianderbollen in een droge pan gedurende 2 minuten.
- Voeg in blokjes gesneden mango toe. (blokjes van 1/2 cm)
- Laat even bakken en blus met Jerez azijn en OMER. Voeg de Luikse stroop toe en laat inkoken tot het geheel een mooie compote vormt. Laat afkoelen.
- Rooster de toasten in een oven op 180 graden. Leg mooie plakken Gorgonzola over de warme toasten.
- Doe een lepel chutney over de Gorgonzola en werk af met verse, gehakte koriander.
Schenk een verse OMER. Traditional Blond uit en geniet van deze foodpairing!

ZELF EEN RECEPT MET OMER. ONTWIKKELD?
Bezorg het ons jouw recept komt dan op onze website te staan met naamsvermelding en je krijgt een mooi bierpakket cadeau.