Main

Veelgestelde
vragen

DSC 7885 Omer selected edit medium

Algemeen

Waar wordt OMER. verkocht?

Algemeen

Waarom staat er een punt na OMER.?

Op de authentieke glasramen die Omer Vander Ghinste in de cafégevels plaatste, was veelal na het woord OMER. een punt te zien. Dat werd expliciet zo gedaan om te benadrukken dat het om zijn merk ging. Bij de ontwikkeling van het bier OMER. werd ervoor gekozen om deze unieke familiegeschiedenis in de verf te zetten, vandaar dat het logo op het etiket een duidelijke verwijzing is naar deze glasramen.

Algemeen

Waarvoor staat het rode schildje in het logo?

Het rode schild in het logo van OMER. Traditional Blond is een verwijzing naar het wapenschild van Kortrijk, waar Bellegem deel van uitmaakt.

Algemeen

Bestaat OMER. op vat?

OMER. is enkel beschikbaar in flessen van 33cl en 75cl. Vaten zijn voor dit bier niet beschikbaar.

Algemeen

Ik wil OMER. verkopen in mijn horecazaak. Waar kan ik de glazen en eventueel promomateriaal bekomen?

Indien u interesse hebt om OMER. te verkopen in uw zaak, dan kunt u ons steeds contacteren via sales@omer.be

Ander promomateriaal vindt u terug op onze webshop: www.omershop.be

Algemeen

Hoe schenk ik mijn OMER. correct in?

OMER. wordt altijd ingeschonken in een proper, droog glas. Open de fles en schenk in het glas onder een hoek van 45°. Laat het schuim stoppen op 1 cm van de glasrand en laat 1 cm bier in de fles, dit is de gistfond die u volgens uw eigen voorkeur kunt toevoegen of niet. Bekijk hier het instructiefilmpje.

Algemeen

Hoe haal ik de flesjes het best uit een 4-clip?

De beste en veiligste manier om uw flesjes uit een kartonnen clip van 4 stuks te halen, is door het karton open te knippen en de flesjes zo uit te halen.

Algemeen

Ik heb een flesje OMER. gezien met het ‘Trappist’ logo op. Hoe komt dat?

De flessen die gebruikt worden voor sommige trappistenbieren, zijn bijna identiek aan de flessen die onze brouwerij gebruikt worden. Het enige verschil is een kleine reliëftekening in het glas met het trappisten logo erop. Het gebeurt heel zelden dat deze fles door onze verschillende controle apparaten niet herkend wordt en komt dan bij de consument terecht. Geen nood, de fles heeft alle andere controles (zoals steriliteit, hygiëne,…) doorlopen en is dus veilig. Het bier in deze fles is een OMER. met dezelfde hoge kwaliteit als de andere OMER. flessen in uw bak.

Omer Vander Ghinste 2

Niet gevonden
wat je zocht?

Contacteer ons