Main
Foodpairing
Zuurdesem zeewierbrood & OMER.
OMER. Traditional Blond is, zoals de naam het zelf zegt, gebrouwen volgens een traditioneel recept. De authentieke volmondige smaak van OMER. en de karakteristieke smaak van zuurdesem zeewierbrood gaan hand in hand.
Dominique Persoone geeft in ‘De Chalet aan Zee’ op njam zijn eigen twist aan het recept van traditioneel zuurdesem brood en voegt zeewier en kreukels eraan toe. Serveersuggestie: bestrijk het zeewierbrood met een laagje mosterd en drink er een heerlijk glas OMER. bij!
Ingrediënten voor 1 zeewierbrood
- 500 gr bloem
- 20 gr zuurdesem
- 600 gr lauw water
- 40 gr olijfolie
- 25-tal kreukels
- 50 gr zeesla, fijngesneden
Zoals gezien in ‘De Chalet aan Zee’ op Njam tv
ZELF EEN RECEPT MET OMER. ONTWIKKELD?
Bezorg het ons jouw recept komt dan op onze website te staan met naamsvermelding en je krijgt een mooi bierpakket cadeau.