Main

OMER.
Events

OMER Antwerpen Proeft www wallisannika com 19 May 2023 172202


Onze brouwerij is trots om een actieve partner te zijn bij een breed scala aan evenementen, waaronder die in de categorieën food, muziek & cultuur en sport.

Foto 10
Omer Gent Jazz www wallisannika com 05 Jul 2023 214948 kopieren

Food

Voor de foodies bieden wij niet alleen een uitgebreide selectie van onze eigen bieren, maar ook een culinaire ervaring die er perfect mee samengaat.
Je kan ons alvast terugvinden op Antwerpen Proeft, Mechelen Culinair & HAP Festival. OMER. serveert jullie samen met deze events een unieke culinaire ontdekkingsreis!

Omer Gent Jazz 044 high
Omer Gent Jazz www wallisannika com 05 Jul 2023 214948

Music & Culture

Onze brouwerij is het podium voor lokale en opkomende artiesten. Van intieme akoestische sets tot bruisende liveoptredens, we bieden een ruimte waar muziekliefhebbers samenkomen om te genieten van geweldige optredens onder het genot van uitstekende bieren. Terugvinden doe je ons op Gent Jazz, Brussels Jazz, Klarafestival, VOLTA, Crevette Records & vele andere.

Rhodephoto dirtyboar2023 4189
Foto wielrenner

Sport

Voor de sportliefhebbers is onze brouwerij de ideale locatie om samen te komen en de spanning van grote sportevenementen te beleven. Of het nu gaat om live-uitzendingen van belangrijke wedstrijden of het organiseren van lokale sporttoernooien, wij zorgen ervoor dat er altijd een energieke sfeer heerst. Je kan ons alvast terugvinden op Dirty Boar, Maspoe Events, Beautiful Sports, Dirty Dropbar ...

Foto recep 2
Recptie liggend

OMER. op jouw event

Wil jij graag OMER. serveren op jouw event, receptie, teambuilding, after work, trouwfeest, netwerkevent… ?
Laat hier je gegevens achter en wij contacteren je!

Voeg eventuele bijlagen toe aan je bericht

Wij gebruiken uw gegevens enkel in het kader van dit bericht.

Foto 6Foto 11Foto 3Foto 1Foto 2Foto 4Foto 8Foto 7Foto 9